Noen gode innredningstips for deg!

Gode råd er alltid noe du bør alltid ta til deg. Det er noe som kan hjelpe deg i hverdagen, uansett hva det er snakk om egentlig. Du kan få det mye finere hjemme for eksempel, om du tar til deg rådene fra ekspertene som finnes. Og har du litt liten erfaring med slike ting selv, så er det faktisk gull verdt! Da kan du få et hjem som ikke ligner noe av det dine venner eller familie har. Og det er vel noe de aller fleste av oss akter etter!

Mål alltid opp først plassen du har

Prøv aldri å sette sammen et rom på et innfall – du vil gjøre en feil. Mest sannsynlig vil du ende opp med å bruke et stykke som er for lite for plassen, fordi det virket som det tryggere alternativet når du handler. Ha alltid et luftperspektiv for romplanen og mål hver del som skal inn i rommet. Dette vil sikre at plassen flyter og fungerer riktig og ikke minst som du selv vil. Det er bedre å være nøyaktig enn å være uforsiktig. 

Sørg for å ha en velbalansert blanding av tekstur, mønster og farge i et rom

Et rom som føles «feil» er mest sannsynlig på grunn av omfanget av mønstre eller deler. Enten er de for store eller for små for plassen, eller rommet mangler tekstur. For eksempel kan en kombinasjon av en fløyelsmyk sofa med en skinnlenestol skape den perfekte balansen av tekstur i rommet. Eller et nubby-teppe med alle skinntrekk kan bidra til å skape den balansen og en harmonisk sammenstilling av tekstiler. Så en idyllisk blanding av tekstur, mønster og farge vil bidra til å skape en hyggelig komposisjon for et rom. 

Det er kanskje noe som mange er redde for, da de ikke har gjort det før. Men det er greit å ta noen sjanser i blant. 

Utnytt de små detaljene i et rom 

Når du holder hoveddelene (sofa, lenestol, møbler, osv.) enkle og grunnleggende, gir det deg muligheten til å bringe personlighet til rommet ditt gjennom detaljer som puter, tepper, kunst og tilbehør. Utvilsomt, om noen år, vil du bli lei av dine innredningsdetaljer og vil oppdatere og erstatte dem. Hoveddelene dine bør vare fra 10+ år – det er derfor det er rimeligere å oppdatere de små stykkene oftere enn stiftdelene. Vi anser tepper å være en del av detaljer-kategorien din med mindre du bestemmer deg for et dyrere investeringsteppe for plassen din.

Det er en god ide for det gir deg mye mer plass til å ordne litt som du vil selv, og bytte ut ting uten at det koster en formue. Det er noe mange ikke tenker så mye på, og har en tendens til å bruke mye penger på alle ting. Det kan være greit, om du har råd, men ellers er det smart å spare på innredningsdetaljene, slik at du kan bytte dem ut etter noen år. Det er en fin fleksibilitet å ha, og en du kommer til å dra nytte av

Navigation